با دوقلو‌های محافظ کریس رونالدو آشنا شوبد با دوقلو‌های محافظ کریس رونالدو آشنا شوبد | آوتاف
خانه / اخبار داغ / با دوقلو‌های محافظ کریس رونالدو آشنا شوبد

با دوقلو‌های محافظ کریس رونالدو آشنا شوبد

همشهری آنلاین به نقل از اسپوتنیک: کریستیانو رونالدو ستاره ۳۶ سالۀ منچستریونایتد، در سفرها و گردش در شهر توسط یک تیم ۸ نفری که به نام  فورکادومعروف اند، محافظت می‌شود و این بازیکن از سال ۲۰۱۸ با این تیم قرارداد و همکاری دارد.

در ترکیب این تیم دو برادر دوقلو که در یک واحد نیروهای ویژه پرتغال در افغانستان خدمت می‌کردند، حضور دارند و همواره در کنار رونالدو اند.

با دوقلو‌های محافظ کریس رونالدو آشنا شوبد

این دو برادر سرجیو و خورخه رامالهیرو، سربازان سابقی اند که قبل از پیوستن به یک واحد حفاظت در پلیس پرتغال که از قضات و سیاست‌مداران محافظت می‌کند، در افغانستان جنگیده اند و حالا هویت آن‌ها فاش شده است.

مجله مشهور فلش هویت این محافظان رونالدو را فاش کرده و مدعی است که این دو برادر به درخواست رونالدو استخدام شده‌اند تا از وی و فرزندانش حفاظت کنند.

چندی قبل عکس‌هایی سرجیو و خورخه رامالهیرو در کنار رونالدو هنگام همراهی ستاره پرتغالی به فرودگاه برای سفر به سوئیس و تقابل با یانگ بویز در لیگ قهرمانان اروپا مورد توجه قرار گرفت.

با دوقلو‌های محافظ کریس رونالدو آشنا شوبد

گفته می‌شود که این دو برادر در سال ۲۰۱۳ و در ترکیب ۴۰ نظامی پرتغالی که برای تقویت استراتژی جدید سازمان ناتو برای افغانستان انتخاب شده بودند، به این کشور اعزام شده بودند و نزدیک به یک سال و هشت ماه در مناطق مختلف افغانستان برای اهداف مشترک کشورهای ناتو جنگیده‌اند.

(Visited 1 times, 1 visits today)
حتما بخوانید:  توهین نماینده مجلس به منتقدان طرح صیانت

درباره ی مدیر سایت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *