خبرورزشی: الکلاسیکوی شماره ۲۷۵ امشب در ورزشگاه نوکمپ در حالی برگزار شد که قرار بود دو ماه پیش برگزار شود اما تنش در کاتالونیا این بازی را به تأخیر انداخت.
نیمه نخست پایاپای بود و حتی در دقایق ابتدایی شاگردان زیدان برای دقایقی به شدت روی دروازه میزبان فشار آوردند. مهمترین موقعیتهای این نیمه شوت والورده و ضرباتی بود که پیکه و راموس مدافعان باتجربه دو تیم از روی خط دروازه درآوردند. با این حال از موقعیتهای بسیار نتوانستند نتیجهای بگیرند و تساوی بدونگل در پایان این نیمه ثبت شد.
نیمه دوم رئال سرانجام دقیقه ۷۲ به گل رسید، اما مندی در شرایط آفساید به بیل که زننده گل بود پاس داد و این گل مردود اعلام شد.
در نهایت این بازی که مثل دیدارهای قبلی پرهیجان و پرگل نبود با تساوی بدونگل تمام شد. آخرین مرتبه در لالیگا سال ۲۰۰۲ نبرد بارسلونا و رئالمادرید گلی در بر نداشت.
با این تساوی هردو تیم ۳۶ امتیازی شدند، اما با توجه به اینکه رئال در خانه بارسا امتیاز گرفته و نتیجه رودررو در لالیگا ملاک است، صدر جدول فعلاً به کهکشانیها رسید.