مقصران کمبود و گرانی دارو؛ مردم و داروخانه‌ها مقصران کمبود و گرانی دارو؛ مردم و داروخانه‌ها | آوتاف
خانه / اخبار داغ / مقصران کمبود و گرانی دارو؛ مردم و داروخانه‌ها

مقصران کمبود و گرانی دارو؛ مردم و داروخانه‌ها

روزنامه ایران: از گوشه و کنار زمزمه‌هایی در خصوص کمبود دارو در داروخانه‌ها به گوش می‌رسد. در این میان متصدیان برخی از داروخانه‌ها با هدف سود‌جویی و فروش بیشتر دارو به بیماران به‌طور کاذب القا می‌کنند که همچنان بازار دارو با کمبود مواجه است.

این روزها اکثر سالمندانی که داروهای مکمل می‌خورند نیز نگران کاهش این دارو‌ها در روزهای آینده در بازار هستند و میل به خرید بیشتر، در آنان قوت گرفته است به عنوان مثال فرد سالمندی که برای کاهش و یا درمان دردهای ناحیه زانو و یا حتی ترمیم این ناحیه پس از انجام عمل‌های جراحی نیازمند مصرف قرص‌های مکمل است، این روزها تمایل به تهیه مازاد بر نیاز خود دارد.

مقصران کمبود و گرانی دارو؛ مردم و داروخانه‌ها

وجود چنین رفتار‌ها و توصیه‌هایی دربرخی از داروخانه‌های کشور و ایجاد نگرانی بی‌مورد در جامعه سبب می‌شود بسیاری از مردم اقدام به خرید داروهایی از قبیل مسکن‌ها، آنتی بیوتیک‌ها ، ویتامین‌ها و… کنند و به قولی در خانه این داروها را انبار کنند.

دبیرانجمن داروخانه داران کشور می‌گوید: روز جمعه در همایش انجمن داروسازان اعلام شد که در این برهه از اقتصاد کشور باید با مردم سازگاری داشت و در امر درمان نگرانی آنان را کاهش داد خوشبختانه هم‌اکنون به هیچ عنوان مشکل دارویی نداریم و در خصوص برخی داروهای کمیاب هم جای نگرانی نیست زیرا کسری‌ها ثبت و سفارش داده شده و بزودی‌ مشکل تأمین این نوع دارو‌ها بر طرف خواهد شد.

دکترکمال مقدم در ادامه با اشاره به این که به ۵۰۰ داروخانه در خصوص نگران نکردن مردم توضیح داده شد، می‌افزاید: رفتارهای برخی داروخانه‌ها که با ایجاد نگرانی زمینه خرید بیشتر مردم را فراهم می‌کنند، تبعات منفی زیادی در جامعه به دنبال دارد. به گفته او به میزان کافی برای تولید دارو، مواد اولیه در بازار وجود دارد، در خصوص داروهای خارجی هم ثبت نام جهت تهیه دارو از خارج از کشور انجام شده و با ارز ۴۲۰۰ تومانی بزودی وارد کشور می‌شوند.

حتما بخوانید:  ادعای کشف شبکه وابسته به ایران علیه منافقین

نظارت بر رفتار داروخانه ها

او در زمینه نحوه برخورد با داروخانه دارهایی که موجب نگرانی می‌شوند تا بتوانند فروش خود را بالا ببرند، توضیح می‌دهد: بحث نظارت بر عملکرد داروخانه داران به عهده سه دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و دانشگاه علوم پزشکی تهران است. در استان تهران، معاونت غذا و دارو و مدیرکل نظارت بر امور داروها، عهده دار برخورد با متخلفان هستند.

در وزارتخانه هم بخشی به نام امور داروخانه‌ها وجود دارد که در صورت شکایت شهروندان در این رابطه و وجود هرگونه مشکل، با متخلفین امر برخورد شده و به مسأله رسیدگی خواهد شد. او در ادامه می‌افزاید: در صورتی که وزارتخانه یا دانشگاه رسیدگی را به انجمن داروخانه داران ارجاع دهد ما هم وارد عمل می‌شویم و دکترداروساز یا تکنیسین داروساز را مواخذه و با آنها برخورد می‌کنیم.

(Visited 1 times, 1 visits today)

درباره ی مدیر سایت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *