برترینها: تیتر امروز روزنامه رسالت با کنایه به تمجید روحانی در سال ۹۲ از اوباما به جدیدترین اظهارات جو بایدن، نامزد دموکراتها در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا پرداخته است که در این صحبت، بایدن تحریمهای هوشمند را مفیدتر از فشار حداکثری ترامپ درباره ایران دانسته است.
رسالت در این باره نوشته است: با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، ادبیات مسئولان این رژیم در قبال ایران بیشازپیش وقیحانه و افراطی شده است.
البته استیصال در پس این اظهارات هویداست چه آنکه ترامپ و اعوانوانصارش به هر دری زدند تا بلکه از مسئولان کشورمان عکس یادگاری بگیرند و خرج انتخابات ریاست جمهوری کنند، اما با انذارهای داهیانه ناخدای با خدای انقلاب به در بسته خوردند.
«جو بایدن» نامزد همحزبی «باراک اوبامای» مؤدب! که دردناکترین تحریمها را علیه ملت ایران اعمال و بخشی از صنعت هستهای کشورمان را متوقف کرد، اخیرا در یادداشتی برای پایگاه اینترنتی شبکه خبری CNN از برنامه سه مرحلهاى خود در قبال ایران، خبرداده و ادعا کرده است، راههای هوشمندانهتری براى سختگیرى علیه ایران وجود دارد.
این مقام رژیم آمریکا گفته است از تحریمهای هدفمند پیرامون نقض حقوق بشر حمایت از تروریسم و برنامه موشکی، علیه ایران بهره خواهم برد.این مواضع نشان میدهد رویکرد جمهوریخواهان و دموکراتها در مورد جمهوری اسلامی ایران یکسان بوده و بیانگر این است که دموکراتها نیز همانند جمهوریخواهان به دنبال فشار حداکثری علیه دولت و ملت ایران هستند و سیاست خارجی آنها در قبال ایران هیچ تفاوتی ندارد.
دموکراتها و جمهوریخواهان در طی سالهای گذشته هرکدام تحریمهای متعددی را علیه ملت ایران اعمال کردهاند.
دشمنی و تقابل آمریکا با جمهوری اسلامی ایران در سیاستخارجی نظام مستکبر آمریکایی نهادینه شده است. رژیم آمریکا در طول ۴۰ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی از هیچ تلاشی برای ضربه زدن به منافع ملی ایران دریغ نکرد و همواره سعی کردهاند با سیاستهای ظالمانه خود، ملت ایران را مقابل حاکمیت قرار دهند که با هوشیاری ملت ایران اسلامی هیچگاه موفق نشدند؛
لذا دشمنی با ایران فراتر از جناحبندیهای سیاسی درونی جامعه آمریکاست و تفاوتی بین ترامپ و بایدن نیست. این رؤسای جمهور آمریکا نیستند که راهبردهای عمیق و طولانی آمریکا نسبت به ایران را تعیین کنند، بلکه مجری سیاستهای دولت در سایه این رژیم هستند لذا هر دولتی که در آمریکا روی کار بیاید، ابتدا اولویت سیاست خارجی خود را حمایت از رژیم صهیونیستی در منطقه میگذارد.اینکه دموکرات و جمهوریخواه در اعمال راهبرد فشار حداکثری در مقابل ملت ایران همدست و همصدا بوده و صرفا در تاکتیکها اختلافسلیقه دارند بر کسی پوشیده نیست.
اما آنچه مهم است اینکه برخی غربزدههای مفلوک داخلی بهشدت در حال آدرس غلط دادن هستند و حتی تحقیر رئیس فلان کشور در مقابل رئیس رژیم آمریکا را دفاع از منابع ملی تعبیر میکنند. معلوم است که در چنین تفکری، استقلال رأی و آزاده بودن معنی ندارد بلکه هر تحقیر و ذلتی را با شعار فریبنده «دفاع از منافع ملی»، وارونه جلوه میدهند.
البته بدیهی است که منظور آنها از «منافع ملی» دقیقا «منافع شخصی» است والا چگونه میشود در روزگاری که بهواسطه برجام سفره مردم کوچک شده و کمر مردم زیر فشار ناشی از گرانی و تورم و بیتدبیری خم شده است، سفره آنها هرروز بزرگ و چهرهشان سرختر میشود و البته پرروتر از قبل دم از منافع ملی میزنند؛ فارغ از اینکه به قول علامه جعفری «تاریخ، وجدان عجیبی دارد.»