ترامپ: قرار بود به ۳نقطه در ایران حمله کنیم ترامپ: قرار بود به ۳نقطه در ایران حمله کنیم | آوتاف
خانه / اخبار داغ / ترامپ: قرار بود به ۳نقطه در ایران حمله کنیم

ترامپ: قرار بود به ۳نقطه در ایران حمله کنیم

خبرگزاری فارس: «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در حساب کاربری‌اش در توئیتر روز جمعه ادعا کرده ۱۰ دقیقه قبل از حمله به سه سایت در ایران دستور توقف آن را صادر کرده است.

رئیس‌جمهور آمریکا توئیتش درباره ایران را با اشاره به توافق هسته‌ای «برجام» که در دوران «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا میان ایران و گروه ۱+۵ حاصل شد آغاز کرد.

او نوشت: «رئیس‌جمهور اوباما توافقی ناکام و وحشتناک با ایران کرد- به آنها ۱۵۰ میلیارد دلار پول به علاوه ۱.۸ میلیارد دلار پول نقد داد! ایران درگیر مشکلات بزرگی بود و او آنها را با وثیقه نجات داد. راه دستیابی آنها به سلاح‌های هسته‌ای را برایشان باز کرد و اندکی بعد، عوض تشکر، ایران فریاد زد، مرگ بر آمریکا.»

ترامپ در ادامه نوشت: «من به آن توافق که حتی به تأیید کنگره هم نرسیده بود خاتمه دادم و تحریم‌های شدیدی وضع کردم. آنها امروز نسبت به زمانی که من رئیس‌جمهور شدم، کشور ضعیف‌تری هستند. آن موقع مشکلات عمده‌ای در سراسر خاورمیانه ایجاد می‌کردند، حالا ورشکسته‌اند.

در حال تکمیل…

(Visited ۷۴ times, ۱ visits today)
حتما بخوانید:  واکنش مازنی به یک ادعا درباره انتخابات سوریه

درباره ی مدیر سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *