دبیر شورای نگهبان از اقدام سپاه پاسداران در حمله موشکی به مواضع تروریستها در سوریه قدردانی کرد.
ایسنا نوشت: آیتالله جنتی در ابتدای جلسه امروز شورای نگهبان از اقدام به موقع، قاطع و شجاعانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جواب موشکی به تروریستها قدردانی کرد.
وی با بیان اینکه جواب محکم و قاطع به تروریستهایی که در نزدیکی پایگاههای آمریکایی فعالیت میکردند نشان داد که هیچ متجاوزی به حریم امنیت ایران در مصونیت نیست، تاکید کرد: این روند ضمن بازدارندگی و تامین امنیت برای کشور، هشدار جدی به همه تروریستها و حامیان آنان است.
دبیر شورای نگهبان با استقبال از روند نزولی قیمت ارز و سکه در چند روز گذشته تاکید کرد: باید اثر کاهش قیمتها در سفره مردم پدیدار شود و مایحتاج عمومی بویژه خوراک مردم به قیمت مناسب تامین شود و در ضمن روند صادرات ما نیز صدمه نبیند.
جنتی در پایان به برخی مشکلات قشر عزیز و زحمتکش کامیوندار اشاره کرد و افزود: اعتراض غیرسیاسی کامیونداران مبنی بر افزایش کرایه در نتیجه گران شدن لوازم و قطعات یدکی باید بررسی شود و دولت موظف است تا در این زمینه سریع برنامه ریزی و تصمیمگیری کند.
احتکار، کم فروشی و تقلب نوعی شرک است
ایرنا نوشت: آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید گفت: احتکار، کم فروشی، تقلب، توسل به دشمنان و … نوعی شرک است که برخی از افراد گرفتار این افعال شده اند.
وی خاطرنشان کرد: امروز چند هزار جوان در زندان به خاطر مهریه حضور دارند؛ بیایید مسائل شرعی را حل کنید؛ اصل بر اعسار و نداشتن است؛ نه توانایی مالی اشخاص.
وی گفت: چرا زندان ها را پر و ما را بدنام می کنید؟ دستگاه قضایی باید مطابق احکام اسلامی باشد؛ چرا عده ای بر خلاف احکام اسلامی زندانی می شوند؟
آیت الله مکارم شیرازی افزود: اصل بر اعسار است؛ اما اگر عده ای هم ثابت کردند که این شخص توانایی مالی ندارد، سراغ تقسیط می روند و می بینیم که این اقساط ۴۰ تا ۵۰ سال طول می کشد و می گویند که تا تمام قسط ها را نداد، زن تمکین نباید بکند؛ بارها گفته ایم که چرا حکمی می دهید که هرشخصی می شنود، بخندد؟ آیا باید حکمی داد که مردم بخندند؟
وی گفت: ما می گوییم که بدهی اول را که داد، بدهی امروز او تمام شده و بدهی بعدی برای ماه بعد است؛ این شخص تا امروز بدهی خود را داده و زن باید تمکین کند؛ این مسئله مطابق آداب اسلامی است؛ عیب ماست که حوزه ما از دستگاه قضایی و دستگاه قضایی از حوزه جدا شود.
این مرجع تقلید افزود: نکته سوم اینکه مهریه را ۱۱۰ سکه بهار آزادی قرار دادند و آن روز قیمت هر سکه، یک میلیون تومان بود، اما امروز قریب به ۵ میلیون تومان است؛ آیا باید همین قیمت امروز را داد؟ که ما می گوییم خیر؛ باید به صورت متعارف پرداخت کرد؛ نه اینکه ۵ برابر قیمت آن روز پرداخت کنند.
وی گفت: تفاوت های متعارف قابل قبول است؛ اما تفاوت های غیرمتعارف باید تعدیل شود؛ آیا هیچ عاقلی می گوید که اگر فلان جنس ۱۰ برابر شد، ما باید ۱۰ برابر پرداخت کنیم؟