در سینما‌ حقیقت چی رو ببینیم؟ چی رو نبینیم؟ در سینما‌ حقیقت چی رو ببینیم؟ چی رو نبینیم؟ | آوتاف
خانه / اخبار داغ / در سینما‌ حقیقت چی رو ببینیم؟ چی رو نبینیم؟

در سینما‌ حقیقت چی رو ببینیم؟ چی رو نبینیم؟

برترین‌ها: جشنواره سینما‌حقیقت جایی‌ست برای نمایش آثار مستند، نکته بارز جشنواره امسال افزایش تعداد فیلم‌هایی است که به نوعی ارزشی‌پسند است، آثاری چون:مادر جبهه‌ها/ شهرام میراب اقدم، تنها مدرس/ معین شافعی، آدور/ محمدصادق اسماعیلی، روزگار یک چهل‌ساله/ امین قدمی، تاریخ صدور/ مجید عزیزی، حلب سکوت جنگ/ امیر اصانلو، شبیه‌سازی آقای زرد/ ماهان خمامی‌پور، مهین/ محمدحسین حیدری، نه کوچک نه بزرگ.

محمدصادق رمضانی مقدم، صدسال تنهایی/ مهدی فارسی، با صبر زندگی/ وحید فراهانی، و تن من/ حسین همایونفر، پرسنل اداره سوم/ ایمان گودرزی که بعضی از آن‌ها مانند مستند «با صبر زندگی» نگاه متفاوتی به مسئله مقاومت مردم سوریه در برابر تروریست‌های داعشی دارد، اما یکی از آثار مستند که با نگاه اجتماعی ساخته شده و در جشنواره حضور دارد، روایت سیل به کارگردانی مصطفی شوقی است.

در این دو روز پنج فیلم «قرقبان» به کارگردانی فتح‌الله امیری و نیما عسگری، «پروژه ازدواج» ساخته حسام اسلامی و عطیه عطارزاده، «صحنه‌هایی از یک جدایی» حاصل تلاش وحید صداقت، «رویای سیاه» به همت ارد عطارپور و «همه ‌چیز درباره آرزو» ساخته کتایون جهانگیری پنج فیلم برتر از نگاه تماشاگران جشنواره بودند. همچنین با در نظر گرفتن اینکه نمایش فیلم‌ها برای مخاطبان (غیرفیلمسازان و صاحبان رسانه) با عرضه بلیت امکان‌پذیر است، سه فیلم «صحنه‌هایی از یک جدایی»، «پروژه ازدواج» و «رویای سیاه» به ترتیب عنوان پرفروش‌ترین فیلم‌ها تا دومین روز از جشنواره را کسب کرده‌اند.

پنج فیلم «قرقبان» به کارگردانی فتح‌الله امیری و نیما عسگری، «پروژه ازدوا فیلم مستند «واکس‌_چه» ساخته‌ کامران حیدری هم که پیش‌تر در جشنواره جهانی نمایش داده شده، روایتی از زندگی ابراهیم منصفی، شاعر، ترانه‌سرا و خنیاگر هرمزگانی است که فیلم قابل توجهی است. «پروژه ازدواج» به کارگردانی عطیه عطارزاده و حسام اسلامی داستان پیشنهاد ازدواج بیماران در یک مرکز نگهداری از بیماران اعصاب و روان است که طرح موضوع با مخالفت‌ها و مشکلات زیادی روبه‌رو می‌شود.

حتما بخوانید:  سقوط مرگبار پل در ایتالیا

این فیلم در دومین روز جشنواره مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده است. فیلم «جایی برای فرشته‌ها نیست» به کارگردانی سام کلانتری درباره تیم ملی هاکی دختران ایران و ماجراهایی است که آنها در زندگی‌شان دارند. روایت امیدها، ترس‌ها و آرزوهای این دختران و ماجرای رفتن‌شان به مسابقات آسیایی نوید مستندی جذاب برای مخاطب می‌دهد. «خسوف» ساخته محسن استادعلی، «قرقبان» به کارگردانی فتح‌الله امیری و نیما عسگری، «رنج زیر پوست» به کارگردانی محسن جعفری‌راد از دیگر فیلم‌هایی است که تماشای آن در این روزهای جشنواره پیشنهاد می‌شود. ج» ساخته حسام اسلامی و عطیه عطارزاده، «صحنه‌هایی از یک جدایی» حاصل تلاش وحید صداقت، «رویای سیاه» به همت ارد عطارپور و «همه ‌چیز درباره آرزو» ساخته کتایون جهانگیری پنج فیلم برتر از نگاه تماشاگران جشنواره بودند.

همچنین با در نظر گرفتن اینکه نمایش فیلم‌ها برای مخاطبان (غیرفیلمسازان و صاحبان رسانه) با عرضه بلیت امکان‌پذیر است، سه فیلم «صحنه‌هایی از یک جدایی»، «پروژه ازدواج» و «رویای سیاه» به ترتیب عنوان پرفروش‌ترین فیلم‌ها تا دومین روز از جشنواره را کسب کرده‌اند.

در این میان فیلم پروژه ازدواج شاید جنجالی‌ترین اثر جشنواره باشد، فیلمی که وطن امروز درباره‌اش نوشته است: مستند «پروژه ازدواج» به کارگردانی مشترک حسام اسلامی و عطیه عطارزاده بود؛ اثری که قصه آن درباره مطرح شدن پیشنهاد ازدواج بیماران در یک مرکز نگهداری از بیماران اعصاب و روان است. پیشنهادی که در نهایت بیشتر از آنکه بخواهد تبدیل به واقعیت شود، تبدیل به یک پروژه علمی برای بررسی واکنش‌های تعدادی از این بیماران به پیشنهادها پیرامون مسأله ازدواج شده است.

«پروژه ازدواج» در زمره تولیدات مشترک سینمای مستند قرار می‌گیرد که در آن اتین دو ریچاد در کنار حسام اسلامی و عطیه عطارزاده تهیه‌کنندگی اثر را برعهده دارند. «پروژه ازدواج» علاوه بر تهیه‌کننده خارجی از حمایت برخی مجموعه‌های بین‌‌المللی نیز در زمینه تولید بهره‌ برده است؛ اثری در حال و هوای سینمای جشنواره‌ای که احتمالا قرار است بعد از حضور در جشنواره حقیقت بیشتر از آنکه توسط مخاطبان عام دیده شود، به جشنواره‌گردی بپردازد!

حتما بخوانید:  آمریکا جایِ خالی عربستان در بازار نفت را پُر می‌کند

نکته عجیب امسال این که فیلم‌هایی مثل «عیسی» در وصف شیخ عیسی قاسم بحرینی هم در جشنواره حضور دارد!

(Visited 1 times, 1 visits today)

درباره ی مدیر سایت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *