چرخش روز؛ رهبر کره شمالی در آغوش پوتین چرخش روز؛ رهبر کره شمالی در آغوش پوتین | آوتاف
خانه / اخبار داغ / چرخش روز؛ رهبر کره شمالی در آغوش پوتین

چرخش روز؛ رهبر کره شمالی در آغوش پوتین

برترین‌ها: نخستین ملاقات رسمی میان ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه و کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی صبح روز پنجشنبه بیست و پنجم آوریل در شهر ولادی وستوک واقع در منتهی الیه شرق روسیه آغاز شد.

دیدار تاریخی سران کره شمالی و روسیه؛

به نقل از یورونیوز، این دیدار در شهرک دانشگاهی جزیره روسکی واقع در ولادی وستوک انجام شده است، جایی که از روز چهارشنبه تدارک امنیتی شدیدی در آن حاکم است و خیابان ها با پرچم های دو کشور روسیه و کره شمالی مزین شده اند.

ولادیمر پوتین در ابتدای این ملاقات ضمن خوش آمد گویی به میهمان کره ای خود اطمینان داد که کشورش همچنان به حمایت از تلاش های جاری برای ایجاد تحولات مثبت در شبه جزیره کره و نیز تقویت روابط اقتصادی با پیونگ یانگ ادامه می دهد.

رئیس جمهوری روسیه همچنین خطاب به رهبر کره شمالی تصریح کرد: «مطمئن هستم که سفر امروز شما به روسیه به ما برای درک و شناخت بهتر راهبردهای لازم جهت حل مسئله شبه جزیره کره کمک خواهد کرد.»

آقای پوتین در ادامه یادآور شد: «برای تقویت روابط دوجانبه و توسعه مناسبات اقتصادی هر دو کشور کارهای زیادی باید انجام دهند.»

در مقابل کیم جونگ اون نیز بر عزم کشورش جهت تقویت مناسبات «تاریخی» با روسیه به عنوان یکی از متحدان نزدیک این کشور در جریان جنگ سرد تاکید کرد و خواهان ایجاد ثبات و استحکام بیشتر در روابط میان دو کشور شد.

رهبر کره شمالی در ابتدای نخستین ملاقات رسمی با رئیس جمهوری روسیه تصریح کرد: «فکر می کنم که این دیدار برای توسعه روابط تاریخی میان دو کشوری که از دوستی دیرینه برخوردارند بسیار مفید واقع خواهد شد و به تحکیم بیشتر این رابطه کمک خواهد کرد.»

حتما بخوانید:  نهمین طلای کاروان ایران کسب شد

کیم جونگ اون همچنین ضمن تبریک به ولادیمیر پوتین برای «ساختن روسیه ای قوی» خاطرنشان کرد که انتظار دارد در این دیدار به گونه ای سازنده با مخاطب روس خود در باره اوضاع شبه جزیره کره بحث و تبادل نظر کند.

دیدار تاریخی سران کره شمالی و روسیه؛

به گزارش رسانه ها در پایان این ملاقات هیچ بیانیه ای مشترک منتشر نخواهد شد و توافقنامه ای نیز قرار نیست به امضای طرفین برسد.

گفتنی است که روسیه از روابط دوستانه‌ای با کره شمالی برخوردار است و تامین کننده بخشی از نیازها و مایحتاج غذایی این کشور محسوب می شود.

آخرین دیدار سران دو کشور به سال ۲۰۱۱ بر می گردد که طی آن کیم جونگ ایل، پدر رهبر کنونی کره شمالی و دمیتری مدودف، رئیس جمهوری سابق روسیه به نمایندگی از دو کشور با یکدیگر دیدار و گفتکو کرده بودند.

رهبر سابق کره شمالی در دیدار با مدودف تاکید کرده بود که کشور حاضر است دست از آزمایش های هسته ای بردارد.

این در حالیست که کیم جونگ اون تاکنون چهار بار به صورت مستقیم هدایت آزمایش های هسته ای کشورش را در دست گرفته است. از جمله مهمترین این آزمایش ها می توان به تست یک بمب هیدورژنی در سال ۲۰۱۷ و پرتاب موشک های بین قاره ای اشاره کرد که قادرند کلیه نقاط قاره آمریکا را هدف قرار دهند.

کیم به دنبال خروج از انزوای تحمیلی از سوی واشنگتن

کیم جونگ اون در حالی برای دیدار با رئیس جمهوری روسیه و جلب حمایت متحد سنتی کشورش عازم ولادی وستوک شده است که دو ماه پیش در دومین ملاقات تاریخی و پر سر و صدای خود با دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا بدون دستیابی به پیشترفتی محسوس مذاکرات در هانوی را ترک کرد.

حتما بخوانید:  نرخ دلار در سقف قیمتیِ چند ماهه اخیر

رهبر کره شمالی روز چهارشنبه در بدو ورود به خاک روسیه در گفتگو با یک شبکه تلویزیونی ابراز امیدواری کرده بود که دیدار و گفتگو با ولادیمیر پوتین مفید و موفقیت آمیز باشد. کیم جونگ اون همچنین تصریح کرده بود که در گفتگو با رئیس جمهوری روسیه مسائل مربوط به خلع سلاح هسته ای در شبه جزیره کره مورد بحث قرار خواهد گرفت.

دیدار تاریخی سران کره شمالی و روسیه؛

کیم جونگ اون پس از به بن بست رسیدن گفتگوها با آمریکا اینک در پی حلب حمایت های بین المللی از سوی دیگر کشورها و قدرت های جهانی است تا تلاش واشنگتن برای در انزوا نشان دادن پیونگ یانگ را خنثی کند.

رهبر کره شمالی به همین منظور طی یک سال گذشته در چهار نوبت با شی جین پینگ، رئیس جمهوری چین دیدار و گفتگو کرده و اینک به دنبال نزدیک تر شدن به بزرگترین رقیب سنتی آمریکا در عرصه بین المللی است.

روسیه پیش از این بارها خواستار لغو تحریم های بین المللی بر ضد کره شمالی شده بود. این در حالیست که ایالات متحده آمریکا تاکنون چند بار مسکو را به کمک و یاری رساندن به پیونگ یانگ برای نقض این تحریم ها متهم کرده است.

(Visited 1 times, 1 visits today)

درباره ی مدیر سایت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *