کنکور ۹۸به تعویق نمی‌افتد کنکور ۹۸به تعویق نمی‌افتد | آوتاف
خانه / اخبار داغ / کنکور ۹۸به تعویق نمی‌افتد

کنکور ۹۸به تعویق نمی‌افتد

خبرگزاری تسنیم: حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی با اشاره به جلسه عصر امروز (یکشنبه ۲۹ اردیبهشت) این کمیسیون، گفت: در این جلسه درباره به تعویق انداختن کنکور با حضور مسئولان ذی‌ربط بحث و تبادل نظر شد و نظرات مخالفان و موافقان آن استماع شد.

وی افزود: در این جلسه آقای ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور عنوان کرد که به هیچ وجه زمان کنکور به تعویق انداخته نخواهد شد.

وی با اشاره به دستور کار دیگر این جلسه اظهار داشت: در این جلسه همچنین مواد مربوط به لایحه جامع انتخابات مورد بررسی قرار گرفت و اعضای کمیسیون با آن موافقت کردند.

عضو هیئت رئیسه مجلس به بخش دیگری از جلسه اشاره کرد و گفت: در جلسه مذکور همچنین طرح دفاتر اسناد رسمی مورد ارزیابی قرار گرفت و اعضای کمیسیون به آن رأی مثبت دادند.

(Visited ۲۶ times, ۱ visits today)
حتما بخوانید:  اصابت گلوله به قلبِ همسر دوم شهردار سابق تهران

درباره ی مدیر سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *