حمله همسر یکی از قربانیان ۷۳۷ به شهاب حسینی حمله همسر یکی از قربانیان ۷۳۷ به شهاب حسینی | آوتاف
خانه / اخبار داغ / حمله همسر یکی از قربانیان ۷۳۷ به شهاب حسینی

حمله همسر یکی از قربانیان ۷۳۷ به شهاب حسینی

برترین‌ها: حامد اسماعیلیون، نویسنده ایرانی که همسرش و دخترش در حادثه سقوط پرواز ۷۳۷ اوکراینی جان باختند از اظهارات اخیر شهاب حسینی در نشست خبری فیلم «شین» انتقاد کرد.

حمله همسر یکی از قربانیان ۷۳۷ به شهاب حسینی

اسماعیلیون در توئیتر خود نوشت: «شهاب حسینی! لازم است تذکر بدهم که بهتر است بعد از راه رفتن بر فرش قرمز و لذت بردن از اکران فیلمت در جشن‌واره اسمی از آن ۱۷۶ بی‌پناهِ بی‌گناه نبری. من نماینده‌ی همه نیستم ولی دست‌کم دوست ندارم اسم دو عزیز من در میانِ آدم‌هایی باشد که تو غصه‌شان را می‌خوری. نانَت را در خونِ ما نزن رفیق! ما خودمان راه سوگواری را بلدیم.»

حمله همسر یکی از قربانیان ۷۳۷ به شهاب حسینی

«شهاب حسینی»؛ بازیگر سینما در نشست خبری فیلم سینمایی «شین» با اشاره به سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی با بیان اینکه خسارت را با خسارت سنگین‌تری جبران نمی‌کنند، گفته بود: آیا این راه حل است که سر حمله‌هایمان را به سمت نخبگان دیگر ببریم و پرواز امید و آرزوهای آن‌ها را ساقط کنیم؟

(Visited ۲۷۹ times, ۱ visits today)
حتما بخوانید:  افزایش یکصد هزار تومانی قیمت سکه

درباره ی مدیر سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *