ایرنا: پیکر ۲ خبرنگار جانباخته به سمت فرودگاه ارومیه برای رفتن به تهران توسط خبرنگاران آسیب دیده حادثه بدرقه شد.
خبرنگاران حادثه دیده در واژگونی اتوبوس در مسیر نقده، پس از بهبودی به همراه پیکر ۲ تن از خبرنگاران فوت شده ظهر امروز /پنجشنبه/ با هواپیما به تهران بازگشتند.
۱۴ تن از خبرنگاران که در حادثه دیروز مصدوم شده ولی بهبود یافته اند، با استفاده از هوایپما به تهران اعزام شدند.
همچنین در این پرواز، پیکر ریحانه یاسینی خبرنگار ایرنا و مهشاد کریمی خبرنگار ایسنا نیز از طریق همین هواپیما به تهران منتقل میشود تا فردا جمعه، در بهشت زهرا تشییع شده و به خاک سپرده شوند.
چهار تن از خبرنگاران نیز که روند درمانی آنان دربیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه در جریان است، پس از بهبود طی روزهای آتی به تهران باز میگردند.
عصر روز چهارشنبه بر اثر واژگونی یک دستگاه اتوبوس در مسیر بازگشت از تونل انتقال آب به دریاچه ارومیه، ۲ تن از خبرنگاران شامل خبرنگاران ایرنا و ایسنا جان خود را از دست داده و ۲۱ تن دیگر مصدوم شدند.



آوتاف