حسام الدین آشنا، مشاور رییس جمهور به اظهارات اخیر ذالنور، نماینده مردم قم در مجلس در مورد تابعیت پسر روحانی واکنش نشان داد.
آشنا در توییتر خود نوشت: «نمایندهای در مصاحبه با روزنامه اعتماد اتهاماتی را متوجه پسر رئیس جمهور کرده است. این اتهامات تکذیب می شود. آن پسر نه تابعیت جای دیگری را دارد، نه کارت اقامت، نه ویزای بلندمدت، نه ویزای کوتاهمدت و نه اصلا سفر خارجی میرود! او قبلا هم دروغهایی علیه رئیس جمهور مطرح کرده بود».
قبلتر ذوالنور (نماینده مجلس) در انتقاد به عملکرد رییسجمهوری و ناکارآمدی او گفته بود که فرزند روحانی سه تابعیت دارد.
ذالنور در ادعایی گفته بود: رییسجمهوری که پسرش سهتابعیتی است؛ هم تابعیت کانادیی دارد، هم تابعیت انگلیسی و هم تابعیت ایرانی، آیا میتواند نگاه به داخل و مصرف کالای ایرانی را ترویج کند؟!